SMOS'ye sahip çıkın

SMOS

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Oğuz Kağan Köksal, Kırıkkale'ye yapılacak olan Silah Mühimmat Organize Sanayisi Bölgesi'nin hızlı bir şekilde ilerlediğini söyledi. 1-2 yılda alacakları mesafeyi 4 aylık kısa sürede aldıklarını belirten Köksal, basın m

TBMM MİLLİ SAVUNMA KOMİSYONU BAŞKANI OĞUZ KAĞAN KÖKSAL, KENTE YAPILMASI PLANLANAN SİLAH MÜHİMMAT ORGANİZE SANAYİİ’NİN KIRIKKALE TARİHİNİN EN ÖNEMLİ YATIRIMI OLACAĞINI SÖYLEDİ. KÖKSAL, “YAPTIĞIMIZ YATIRIMIN NE ŞEHRE KATKISINI KIRIKKALE İLERİKİ ZAMANLARDA YAŞAYARAK GÖRECEK” DEDİ.

SMOS’ye sahip çıkın

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Oğuz Kağan Köksal, Kırıkkale’ye yapılacak olan Silah Mühimmat Organize Sanayisi Bölgesi’nin hızlı bir şekilde ilerlediğini söyledi. 1-2 yılda alacakları mesafeyi 4 aylık kısa sürede aldıklarını belirten Köksal, basın mensuplarının bu konuya destek vermesi gerektiğini bildirdi.

ÇOK ÖNEMLİ BİR YATIRIM

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Oğuz Kağan Köksal, nöbetçi vekil uygulaması kapsamında Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can`la partisinin il başkanlığında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Kırıkkale’ye yapılacak Silah Mühimmat Organize Sanayisi’nin çok önemli bir yatırım olduğunu bildirdi. Şehrin silah ile anılacağını ve bu konuda silaha karşı ilgisi olan herkesin Kırıkkale’ye geleceğini belirten Köksal, yatırımın şimdi anlaşılmadığını kurulduktan sonra ki aşamada nasıl güzel ve iyi bir yatırım olduğunun anlaşılacağını ifade etti. Köksal, basın mensuplarının bu konu üzerinde hassasiyetle yaklaşarak destek vermesi gerektiğini ifade etti.

KATILIM SÖZ KONUSU DEĞİL

PKK’nın çekilişi hakkında açıklama yapan Köksal, “Söylenen rakam 2 bin civarında adam olduğudur, terörist olduğu şeklindedir. Bizim bilgilerimize göre önemli güçte katılım söz konusu değildir. Sadece şu var. Net olmamakla birlikte bunları kandırır mıyız diye ortada dolaşan bir laf var. 2 bin katılımı diyen nereden bilmiş? Dağ başındaki adamların çetelesi mi tutmuş? Beraber yazmışlar da 2 bin mi denmiş? Böyle bir şey yok. Öyle bir şeye ihtimal de vermiyoruz. Ama ayrılık var mı var. Çekip gidiyorlar” dedi. Terör örgütünün sınır dışına çekilmesi hususunda açıklamalar yapan Köksal, “Sonuçta terör örgütü düzenli bir ordu değil. Bir anda da çekilmeleri söz konusu değil. Parça parça çekiliyorlar” dedi.

İSTİHBARAT RAPORU AÇIKLANMAZ

Köksal, 2 bin kişinin dağa çıkmasıyla ilgili istihbaratı raporlara dayandıran gazetecilerle ilgili konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “İstihbaratı raporlara dayandıran gazeteciler bunları alıp da mı yayınlamış? Adı üzerinde, istihbarat raporu. Kendi istihbaratı ise bunu bilemem. Herkesin kendi istihbaratı var. İstihbarat raporu denince, herkesin aklına devlet istihbaratı geliyor. Herkesin kendi kendine istihbaratı vardır. Belki bunlar gazetelerin istihbaratıdır” şeklinde konuştu.

YEREL SEÇİM ÇALIŞMALARI

Kırıkkale`ye yapılacak yatırımları değerlendiren Köksal, “Basın mensuplarımızdan kurulacak Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgesini (OSB) her fırsatta desteklemelerini ve her alanda anlatmalarını istiyoruz. Burası Kırıkkale ve ülkemiz için önemli yatırım. Gelinen nokta 1-2 yıl içerisinde alınacak yolu biz 4-5 ayda aldık. Kırıkkale Silah İhtisas OSB Türkiye`de silahla ilgili özel organize sanayidir" dedi.İl Başkanı Mehmet Demir ise, Yerel Seçim hazırlıkları ile ilgili sorulan soruya, “Biz zaten her zaman sahadayız. Bizde ‘Seçim startı verildi’ gibi bir terim ve uygulama yok. Biz zaten hep çalışır bir haldeyiz. Sürekli ilçelerde ve köylerde çalışmalar içerisindeyiz. Hiç stop etmedik ki yeni den start verelim” dedi. Demir ayrıca Ramazan ayında sürekli halkın içerisinde olduklarını ve ihtiyaç sahiplerine yönelik çalışmalar yaptıklarını dile getirdi. Demir, “AK Parti kimsesizlerin kimidir. Biz de bu anlamda gerekli olan tüm gayreti gösteriyoruz” dedi.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı